Algemene voorwaarden

RC Hobby Parts
Alle producten worden verkocht met inachtneming van onderstaande garantie en algemene voorwaarden verklaring.Deze algemene voorwaarden gelden voor alle producten geleverd door RC hobby Parts.
De gebruiker dient zelf te bepalen of de product(en) de hij of zij gekocht heeft geschikt zijn voor het uiteindelijke gebruik. De gebruiker neemt alle gevaren en aansprakelijkheid voor eigen risico van de producten.
De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het lezen van gebruiksaanwijzingen en het opvolgen van aanwijzigen van de fabrikant. Eventuele specificatie fouten op de site van RC Hobby Parts geven geen aanspraak op gevolg schade.
Wel kan een foutief gespecificeerd product geroutineerd worden in overleg voordat deze gebruikt is.
RC Hobby Parts zal geen claims accepteren voor letsel, crash schade en alle gevolgen die daaruit voorvloeien, het verlies van modellen, materialen, accessoires en onderdelen. Alle risico’s bij het besturen van radio grafische modellen zijn voor de klant zelf. Onervaren model bestuurders moeten ten aller tijden de hulp inschakelen van een ervaren model bestuurder.
Alle klanten van RC Hobby Parts erkennen en accepteren deze voorwaarden bij het gebruik, de inhoud
van de site en bij eventuele aankopen bij RC Hobby Parts.

Garantie bepalingen
Op alle artikelen geleverd door RC Hobby Parts heeft u een garantie van drie maanden op fabricagefouten met uitzondering van lipo accu’s. ( lipo accu’s zijn uitgesloten van garantie)
Over artikelen die in aanmerking moeten komen voor garantie dient eerst vooraf contact te worden op genomen met RC Hobby Parts. Artikelen die zonder overleg retour worden gezonden kunnen niet in behandeling worden genomen voor garantie.
Alleen artikelen die nog in originele staat zijn kunnen in aanmerking komen voor garantie
Lipo Accu’s
Bij het gebruik van lipo batterijen accepteert de klant zelf alle risico’s bij het gebruik van deze batterijen.
RC Hobby Parts en/of haar dealers zijn nimmer aansprakelijk voor schade en/of letsel die kan ontstaan
bij het gebruik van deze batterijen.
Ook kan er nimmer aanspraak gemaakt worden op levensduur, capaciteit en cel vorming van deze accu’s.

Server en site.
Alle informatie op onze site is ter informatie van de klanten van RC Hobby Parts.
Op al deze informatie worden met grote regelmaat aanpassingen gedaan, in de vorm van bewerkingen, verwijdering en/of toevoegingen.  
Wijzingen in informatie op onze site mogen dan ook worden gedaan zonder daarover de klanten te informeren. Eventuele vervallen artikelnummers kunnen her gebruikt worden voor eventuele nieuwe artikelen.
Al onze informatie en data draaien op servers welke door een externe partij beheerd worden. RC Hobby Parts is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze servers en het kunnen bereiken daarvan.
Informatie op onze site word met grote regelmaat zorgvuldig gecontroleerd op de juiste informatie. Maar des ondanks kunnen wij niet uitsluiten dat hierbij eventuele fouten ontstaan en zijn hier dan ook niet aansprakelijk voor. RC Hobby Parts kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, schade of ongemak veroorzaakt door incorrecte informatie op haar website.

Verzending.
Wij verzenden uw bestelling door heel Nederland en België . De verzendkosten zijn gerelateerd aan gewicht, afmeting  en eventuele handelingskosten. Al onze verzendingen gaan met PostNL en RC Hobby Parts is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging ontstaan door staking of andere oorzaken. Kleinere producten kunnen eventueel per brief post tegen een vast tarief verstuurd worden. Hierbij dient de klant wel in acht te nemen dat dit een niet geregistreerde vorm van verzenden is en dat eventuele vermissing risico voor de klant is. Bij duurdere  producten raad RC Hobby Parts dan ook aan om voor pakket verzending te kiezen. Hiervoor kan gekozen worden in u bestelling opgave.

Betalingen.
De klant dient rekening te houden met eventuele vertragingen in het bankverkeer. Betalingen met Ideal zijn direct zichtbaar voor RC Hobby Parts. Zichtbare betaalde bestellingen voor 15:30 worden veelal dezelfde werkdag nog verzonden. Bestelling met een bankoverschrijving worden 7 dagen voor u gereserveerd.